De project aanpak van de toekomst

projectaanpak-299x231
De Toekomst heeft een heldere projectaanpak die zijn succes door de jaren heen bewezen heeft. Duidelijke afspraken en een flexibele instelling kenmerken onze werkwijze. Vanaf de eerste kennismaking tot na de publicatie van uw app. Belangrijk is dat we verder kijken dan de technische uitvoering alleen. De juiste mix van creativiteit, gebruiksgemak en techniek zorgt er voor dat iedere productie op zijn eigen manier doeltreffend is.
garantie-299x231

Garanties van de Toekomst

 • Altijd snel een transparante offerte
 • Werken met specialisten op ieder vakgebied
 • Voor ieder budget een doeltreffende oplossing

 

Succesvolle apps in 5 stappen

 • Iedere app begint met een goed idee

   

  Of het idee er al is of nog moet worden bedacht, uw doelstelling en doelgroep zijn altijd ons uitgangspunt. Na de eerste kennismaking volgt daarom een grondige inventarisatie van uw wensen.

  Deze vertalen we in een passende en transparante offerte. Vanuit onze professionele eigenwijsheid gaat deze offerte altijd gepaard met een advies voor de meest effectieve aanpak.

 • Een goed concept is het halve werk

   

  Hoe werkt straks uw app? Samen met u brengen we het antwoord op deze vraag in kaart. Onze interaction designers vertalen de werking vervolgens in een passend functioneel concept.

  Bij het creëren van een concept gebruiken we niet alleen onze creativiteit, maar ook onze kennis van, inzetbare technieken, mobiel gebruiksgemak en toegepaste marketing.

  appmaken_concept

 • Ontwerpen is meer dan een mooi plaatje maken

   

  Hoe gebruiksvriendelijker de toepassing, hoe beter de app. Voor een scorend appdesign is een combinatie van creativiteit, technische kennis en usability vereist.

  Het doel van de appgebruiker is bij onze multimediadesigners altijd het uitgangspunt. Zo wordt het design van uw app meer dan een mooi plaatje.

 • Van afbeelding naar applicatie

   

  Of het nu gaat om een eenvoudige interface of juist wilde plannen, onze developers vertalen het design altijd naar een werkende applicatie. Uiteraard binnen de overeengekomen tijdsplanning.

  Voor ieder platform en toestel heeft de Toekomst specialisten in huis die uw app realiseren met de modernste beschikbare technieken.

 • Verder dan de appstores

   

  Pas na uitvoerig testen geven we een productie vrij en maken we de app vervolgens beschikbaar voor uw doelgroep. Publiekelijk in de verschillende appstores of juist intern voor collega’s.

  En ook na de publicatie brengen we uw app verder. De Toekomst biedt ondersteuning voor de nieuwste toestellen, updates en ontwikkelingen adviseert u bij het verder ontwikkelen en vermarkten van uw app.

Ook een app laten maken voor uw bedrijf?

 

 

De enthousiaste professionals van de Toekomst

De Toekomst bestaat uit een team van enthousiaste professionals met een passie voor hun vakgebied. En samenwerken met ons betekent dat u een groot aantal van hen zal leren kennen.

Dankzij korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid van ieder teamlid kunnen we precies de service leveren die u zoekt.  Zonder omslachtige procedures maar met snelle offertes, adequate oplossingen en passende producten, waarvan we hoogstpersoonlijk de kwaliteit garanderen.

Offerteaanvraag

Naam *

Bedrijf

E-mailadres *

Telefoonnummer *


(Aan)vraag *


Altijd een snelle
reactie of
offerte

ir. Nic Roos
Directeur van
de Toekomst
Nic Roos. Directeur van de Toekomst

Bel nu

(035) 72 00 660

of mail naar

Klanten met een app van de Toekomst