ISO 27002: verantwoorde omgang met uw informatie
Uw online databases en websites zijn een waardevol onderdeel van en voor uw organisatie geworden. Een onderdeel dat aandacht verdient. De toekomst heeft een ISO 27002 certificering, wat betekent dat uw informatie bij ons in veilige handen is. Zowel onze werkprocessen als onze systemen voldoen aan de best practices voor de omgang met ICT en informatie in het algemeen.
Wilt u graag meer weten?

 

ISO 27002 geeft informatiebeveiliging de aandacht die het verdient

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging een must

Uw online data is ook voor anderen geld waard. Waar de wetgeving en controle gericht op bijvoorbeeld de opslag van accountgegevens strikter wordt nemen ook de bedreigingen van buitenaf toe. Geef daarom de beveiliging van uw informatie de aandacht die het verdient.

Gegarandeerd een snel antwoord op een aanvraag voor een offerte voor een iphone app.

Garanties van de Toekomst

  • Altijd snel een transparante offerte
  • Werken met specialisten op ieder vakgebied
  • Voor ieder budget een doeltreffende oplossing
"ISO 27002 staat voor een verantwoorde omgang met uw data"

Dienstverlening

Waarborg voor onze dienstverlening

De code voor informatiebeveiliging is gericht op de bescherming van digitale informatie tegen een breed scala aan dreigingen. Maar de kern van onze ISO certificering is voor ons vooral het waarborgen van onze dienstverlening aan u. Daarbij streven we naar het verhogen van uw veiligheid en het verlagen van uw bedrijfsrisico’s. Vraag ons gerust eens hoe we dit doen.

Bewust en verantwoord omgaan met data 2.1

Bewust en verantwoord omgaan met data

Uw data is niet alleen waardevol voor uw eigen organisatie. Ook anderen kunnen uit zijn op uw informatie. Bedreigingen van buitenaf moeten serieus genomen worden en door verscherpte media-aandacht is de kans op reputatieschade blijvend aanwezig. Bewustwording van de afhankelijkheid van data en een verantwoorde omgang met informatie is vandaag de dag belangrijker dan ooit. We vertellen u er graag alles over.

Offerteaanvraag

Naam *

Bedrijf

E-mailadres *

Telefoonnummer *


(Aan)vraag *


Altijd een snelle
reactie of
offerte

ir. Nic Roos
Directeur van
de Toekomst
Nic Roos. Directeur van de Toekomst

Bel nu

(035) 72 00 660

of mail naar

Klanten met een app van de Toekomst